Wie zijn wij?

Timmer-, Onderhoud- en Restauratiebedrijf Olivier staat bekend als een bedrijf dat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap. Dat geldt voor alles wat heeft te maken met de werkzaamheden, maar ook met onze eigen uitstraling en handelen. Dit kunnen wij waarborgen door te werken met hoogwaardige bouwmaterialen, nieuwe (betrouwbare) machines/gereedschap en ervoor te zorgen dat we de werkplek altijd opgeruimd achterlaten.

Wij houden ons aan afgesproken budget en tijdslimiet. Daarbij denken wij altijd mee met onze klanten, dit doen wij voor, tijdens en na het bouwproces. Daarbij gaan wij knelpunten nooit uit de weg en wordt er altijd naar de beste oplossingen en alternatieven gezocht voor onze klanten.

Timmer-, Onderhoud- en Restauratiebedrijf Olivier beschikt over een eigen werk- en opslagplaats. In onze werkplaats maken wij maatwerk voor u. Hierbij kunt u denken aan ramen, deuren, kozijnen, lambriseringen en dergelijke. Ook kunt u bij ons terecht  voor alle soorten bouwmaterialen. Daarnaast werken wij samen met installateurs, schilders en andere bedrijven. U kunt dus voor elke klus/vraag terecht bij ons, of deze nu groot of klein is, op korte- of lange termijn moet gebeuren, u kunt bij ons terecht en kwaliteit is gegarandeerd.

Neem contact op via het contactformulier of bel 0519-56 13 17 voor een informerend gesprek of afspraak.